De beste prijs/kwaliteit

op maat georganiseerd voor uw groep

✓   Bewezen resultaten
Wij hebben inmiddels voor méér dan 20.000 klanten het verschil gemaakt en onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7.
 

✓   Inkoopvoordeel
Wij organiseren jaarlijks méér dan 2500 bedrijfsuitjes in Nederland. Veel wordt in eigen beheer uitgevoerd en daar waar partners worden ingezet hebben we door ons inkoopvoordeel goede (prijs)afspraken met leveranciers. Zo profiteert u van onze ervaring en ons inkoopvoordeel.
 

✓   Ervaren
Al sinds 1996 organiseren we bedrijfsuitjes en -feesten in heel Nederland. We hebben het kaf van het koren gescheiden en selecteren voor u altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs.
 

✓   Altijd maatwerk
Alle programma’s laten we volledig aansluiten op uw wensen. Niets is standaard. Door onze ervaring en kennis weten we waar we op moeten letten. Wat wérkt of juist niet. Zelfs voor een klein budget organiseren we een bedrijfsuitje met maximaal effect.
 

Zonder zorgen en goed geregeld

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

✓   Vaste contactpersoon
U heeft contact met een ervaren en toegewijde event professional die voor u belt, regelt en dubbelcheckt tot elk detail van uw uitje vastligt.


✓   Vrijblijvende offerte 
U ontvangt vrijblijvend een duidelijke en overzichtelijke offerte met alle kosten en geen verrassingen achteraf. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten. Wilt u de inhoud aangepast? Geen probleem, wat laten de inhoud graag volledig aansluiten op uw wensen.


✓   Duidelijk draaiboek
We sturen u een draaiboek met locaties, tijden, naam en nummers van de relevante personen en partners. Een handig en overzichtelijk document voor de dag zelf. Vóór uw evenement hebben we nog even met contact met u. We nemen de laatste details met u door en checken of alles klopt. Zo weet u zeker dat u onbezorgd kunt genieten.


✓   Alles op 1 factuur
U ontvangt één factuur voor uw uitje. Op dag zelf hoeft u dus niets te betalen. Dat scheelt ook gedoe met het aanmaken van meerdere leveranciers of inkooporders in uw systeem.


✓   Eerlijk advies
Wij zijn Puur; ook in ons contact met u. Oprecht advies, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.
 

Combineer en bespaar

méér activiteiten, méér voordeel

✓   Volledig aanbod
Wij hebben ervaring met alle mogelijke uitjes in Nederland. Het grootste deel staat op onze website. Onze eventplanners weten de rest. En altijd getoetst aan onze hoge kwaliteitseisen en ons motto: beleven, genieten, onthouden.


✓   Bespaar kosten
Combineer activiteiten en laat uw vaste Puur eventplanner de hele dag voor u organiseren. Door ons volume en inkoopvoordeel is de kans groot dat u ook de andere onderdelen van de dag tegen gunstige voorwaarden door Puur kan laten organiseren.


✓   Bespaar tijd
U hoeft niet zelf te puzzelen om activiteiten op elkaar te laten aansluiten, u profiteert van onze ervaring, kennis en netwerk en u weet zeker dat alles klopt. Scheelt een hoop tijd, dus geld en het resultaat is gegarandeerd een succes.


✓   Vlekkeloos verloop van het programma
Wij kennen de stad en haar logistieke uitdagingen. Wij koppelen activiteiten aan de juiste partij, op het juiste tijdstip, in de juiste omgeving. Dit maakt het verschil tussen een rommelig of vlekkeloos verloop van de dag.