De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De beste bedrijfsuitjes in Aalsmeer!

Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes in Aalsmeer

Bedrijfsuitje Aalsmeer

Met een luxe sloep al borrelend of peddelend met een sup de Aalsmeerse akkers en eilanden verkennen en lekker uitwaaien met het team. Puur* uitjes verhuurt al jaren sloepen en sups in Aalsmeer en kent de parels van de plas waardoor de beste bedrijfsuitjes van Aalsmeer zijn georganiseerd. Ontkurk de wijn op onze pontonboot of ruime sloep van 8 meter. Geniet van het water en elkaar tijdens een van de vaararrangementen in Aalsmeer. Start bij het Joseph aan de Poel of het restaurant “On the Rock” en vaar naar een van de verborgen eilandjes voor je eigen privé barbecue. Eindig de avond met marshmallows en een heerlijk kampvuur. Puur* Uitjes maakt uw bedrijfsuitje in Aalsmeer onvergetelijk.

Boot huren Aalsmeer

Met een groep een boot huren voor een bedrijfsuitje op de Westeinderplassen van Aalsmeer? Puur* Uitjes beschikt over een vloot van 6 sloepjes waarmee zelf gevaren kan worden en 3 grote sloepen met schipper waar met 15 personen per sloep op gevaren kan worden. Voor bedrijfsuitjes in Aalsmeer wordt vaak gekozen om sloepen te huren waarmee zelf gevaren kan worden, gecombineerd met een tabletgame. Een sloepenpuzzeltocht waarbij groepen worden in teams worden ingedeeld, in teamverband met elkaar de strijd aangaan en genoten wordt van al het moois dat het natuurgebied te bieden heeft. Ook is een populair uitje in Aalsmeer om van restaurant naar restaurant met een luxe sloep te varen. Al borrelend genieten van het uitzicht en elkaar. Voor bootverhuur in Aalsmeer bent u bij Puur* Uitjes aan het juiste adres.

Een greep uit ons assortiment in Aalsmeer

Dagarrangementen
Varen
Avondarrangementen
Sportieve activiteiten
Citygames

Teambuilding Aalsmeer

Kom samen met jouw groep voor het meest optimale bedrijfsuitje op de Westeinderplas in Aalsmeer. Optimaal genieten onder de rook de van Amsterdam. Puur* Uitjes biedt het grootste assortiment van teambuilding activiteiten in en om Aalsmeer. Daarnaast bieden wij complete arrangementen voor groepen en bedrijfsuitjes in Aalsmeer. Kloppende teambuilding combinaties van sportieve activiteiten, culinaire hoogstandjes en bijzondere locaties in en om Aalsmeer. Al jaren organiseert Puur* Uitjes teambuilding en groepsarrangementen met de Westeinderplas als basis. Wij organiseren boottochten, speurtochten en andere spannende teambuilding arrangementen. Denk aan tabletsgames, sloepenpuzzeltochten, solextours, borrelvaarten, zeskamp en bbq party’s op een van de eilanden van de westeinderplas.

Groepsuitje Westeinderplas

Kies bijvoorbeeld voor het Puur Westeinder arrangement en beleef de Aalsmeerse poel in optima forma. Dit groepsuitje op de westeinderplas in Aalsmeer start met koffie en gebak op een van de mooiste terrassen van de plas. Een plek waar goed geparkeerd kan worden en waar comfortabel wordt verzameld onder het genot van wat lekkers. Na de start wordt de groep in teams verdeeld en zal gestreden worden voor de Puur Events Trofee. Een actief spel waarbij verschillende gps punten moeten worden aangedaan om punten te verzamelen met opdrachten en vragen. Een deel van de route wordt afgelegd per sloep en een deel per sup. Onderweg worden spellen gespeeld op eilandjes en bij lekker weer is er tijd voor een frisse duik in het heldere water van de westeinder plas. Om dit onvergetelijke groepsuitje helemaal af te maken kan gekozen worden voor een heerlijk diner bij restaurant Joseph of de Haven. Bel 020 62620016 of mail info@puuruitjes.nl en ontvang vrijblijvend een voorstel voor een onderscheidend en volledig verzorgd groepsuitjes in Aalsmeer.

Bekijk hier onze favoriete bedrijfsuitjes in Aalsmeer!

Bekijk Puur Aalsmeer
vanaf €99,50 p.p. excl BTW

Puur Aalsmeer

Genieten in Aalsmeer met drankjes, goede verhalen, een BBQ, boottocht en nog veel meer!
Bekijk Puur Aalsmeer
Bekijk Expeditie Robinson
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Expeditie Robinson

Trotseer de Hollandse jungle met jouw team en strijd gezamenlijk voor de winst!
Bekijk Expeditie Robinson
Bekijk Suppen
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Suppen

Dé nieuwe rage, ontspan en geniet van het water op je eigen tempo
Bekijk Suppen
"Mariska, Het was FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!! Het is hier door iedereen goed ontvangen. Volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van jullie grote aanbod. Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede zorgen, t.b.v. het gehele team."
- Ministerie van Defensie

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strakke budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 088-7887000
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons